Palina Makeup

Vi kommer inom kort börja med Palina sminkserie.

Måndagen 26/6 kl 17-20 har vi en mingelkväll där vi presenterar Palina produkterna. och berättar om salongens övriga behandlingar samt kosmetiska tatueringar. Det bjuds på dryck och tilltugg. Anmälan görs via mail: beautycenter3d@gmail.com

Skriv namn och hur många ni är som kommer.

Gå in och läs om Palina på denna länk --> http://www.palina.se/palina-syns/

Palina – Makes your skin happy. Everyday.

Grundaren till Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 14 års erfarenhet från olika makeup-uppdrag och butiksverksamhet. Linas brinnande intresse för hudhälsa, gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt ställda krav.

Palina ger dig det bästa av två världar

Lina ville ha det bästa av två världar – och skapade Palina! Palina kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser. Båda delarna är lika viktiga, vi kompromissar inte med något av det.

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

Palinas produkter vårdar din hud

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten. Deras mål är att göra världens bästa skönhetsprodukter och hjälpa deras användare att bli sin bästa version av sig själv!

Etiska produkter

Policy på Palina AB, är att deras produkter ska vara bra för huden, påverka miljön i så lite utsträckning som möjligt samt framställas på ett etiskt sätt. Därför har dom valt att förlägga tillverkningen i EU (Italien), och hos fabriker som uppfyller GMP (Good Manufacturing Practices) samt har en egen policy som liknar deras egen, där bland annat förbud mot barnarbete ingår. De i sin tur ska kräva förbud mot barnarbete gentemot sina råvaruleverantörer.

Palina själva har personligen besökt samtliga fabriker, både de som tillverkar vår makeup och de som kommer att tillverka vår hudvård. De har träffat ledningen, arbetsledare samt sett hur tillverkningen går till och hur personalen har det. Dem är stolta över deras samarbetspartners, och har valt dom med stor omsorg på grund av deras värderingar, kvalitet och know-how/långa erfarenhet, framför en lägre prissättning.

Palina testar inte några produkter på djur.

Palina Skin Philosophy

Under senhösten 2016 kommer Palina äntligen att lansera Palin Skin Philosophy – Avancerad och resultatinriktad hudvård.

Comments are closed.

EnglishSvenska