Yellow Rose

Yellow Rose hudvårdsprodukter

Yellow Rose Professionella Cosmetics är innovativa hudvårdsprodukter som är säkra, effektiva och tillgodose behoven av skönhetsterapeuter såväl som privatkunder. Ingredienser gör omedelbara och långsiktiga effekter. Alla formler innehåller strikt utvalda naturliga råvaror i kombination med den senaste kosmetiska vetenskapsutvecklingen.

Yellow rose är en professionell hudvårdsserie med rötterna i Grekland, ett familjeföretag sedan 1960-talet. Vi har fått äran att lansera dessa fantastiska produkter i Sverige och är nu ett av ett 20-tal länder som är med och delar denna upplevelse. Produkterna säljs endast genom etablerade och personligt utvalda skönhetssalonger, då leverantörer vill ha en god kommunikation direkt till kund.

Genom denna unika omsorg är också du med och påverkar produkternas utveckling för bästa möjliga upplevelse och resultat. Yellow Rose arbetar ständigt för att uppnå finaste kvalité och samtidigt till rimliga priser, deras behandlingar har direkta resultat i samband med varje behandling.

www.yellowrose.se

Comments are closed.

EnglishSvenska