Bra att veta

 


Allmänt om smärtfri hårborttagning

Det finns flera metoder för permanent hårborttagning. Laser, IPL och SHR och är utbredda metoder. I dessa metoder, är en intensiv stråle av ljus på hud och hår inställt. En fast våglängd används i IPL och med SHR ett större ljusspektrum.

Hur fungerar smärtfri Hårborttagning?

En puls av ljuset tränger till roten innan håret och rotens öde är för evigt. Tack vare en IPL-teknik av den senaste generationen, där resultaten är bättre än med laser och SHR-enheter, visar sig resultatet permanent. Den sedan länge etablerade tekniken bygger på rent ljus.

Är behandlingen farlig eller smärtsam?

Behandlingen är smärtfri och helt ofarlig. Det finns ingen farlig strålning (till exempel UV-strålar) eller annan påverkan. Med varje behandling, förbättras rodnader, finnar och inåt växande hårstrån är ett minne blott.

Intensiv Pulserande Laser-IPL

Metoden använder en xenon-blixt ljus som appliceras på huden som skall behandlas. Melanin som finns i håret absorberar ljusenergi och skickas till hårsäckarna. Follikelstimulansen avtar. Håret dör och faller av under 2-3 veckor tid. Redan efter den första behandlingen kommer en fysisk förbättring visa sig.

IPL, SHR eller laser?

IPL och SHR enheter är ljuspulserande utrustning, en vidareutveckling av laser, som revolutionerade behandlingen för hårborttagning. Det så kallade xenonljuset ger bättre resultat på lång sikt med färre biverkningar. Metoden är datorstödd och behandlingssessionen är lite tidskrävande, men är exakt och jämn.

Vaxning & sötning

Två olika metoder är användbara "permanent hårborttagning."
Hårborttagning med "sötning" och "vaxning". Båda metoderna ger en minskning av hår för ett par veckor men håret återkomma. Dessa metoder kan inte erbjuda en permanent lösning som resultaten av IPL, SHR eller laser kan jämföras med.

Preparering

3 veckor före behandling bör inte ytan som ska behandlas, behandlas med vax eller plockas. Rakning kan göras, eftersom det inte kommer att riva ut rötterna. 1-2 veckor före behandling bör solarium och intensiv sol (till exempel. Som extrem sola, semester i regioner som Medelhavet, Karibien, södra Asien) är inte att rekommendera. Om du är i solen, använd tillräckligt med solskyddsfaktor. Området som skall behandlas skall vara rakat ca 2 dagar före behandling.

Behandlingsområdet

Före behandling appliceras en gel på området på huden som ska behandlas. Sedan behandlas området med IPL ljusbehandling. Beroende på behandlingsområdet, tar det olika lång tid, överläppen ca 5 min och ryggen ca 1 timme). Behandlingen uppfattas av de flesta kunder som en lätt "tweet"

Efter behandlingen

Vi kan, om så är nödvändigt, applicera en närande gel på det behandlade området. Du kan delta i dina vanliga aktiviteter efter behandling. Vid duschning använd inte en body-scrub då det kan irritera huden.

Lyckad behandling

Efter ca 2-3 veckor faller håret som har varit i tillväxtfasen av. För bästa resultat är flera behandlingar att rekommendera, eftersom hårstrån är substitut i tillväxtfasen. Du kommer snart att kunna se hur framgångsrik behandlingen visar sig vara, men du måste ha tålamod tills allt hår försvinner permanent.

Säkerhet & Trygghet
Våra enheter är alla märkta med CE certifikat och följer den amerikanska Food and Drug Administrationen (EMC-direktivet 89/336 / EEG). Hårborttagningsenheterna är av tyskt ursprung. Vår Body-Forming utrustning från Schweiz.

 

KOSTRÅD

 1. Viktminskning med nöje
  Du vill gå ner i vikt? Har du tröttnat på att räkna kalorier? Upplever du att dina bantningsförsök blir till Jojo-effekt istället? Äter du bantningspiller? som inte har någon verkan på monotona 500 kaloridieter utan magen knorrar istället? DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT!
  Vi ger dig de kunskap och hjälper dig i framtiden, för att nå resultat på rätt sätt så att kroppen inte kan lägga på sig övervikten igen. Med denna kunskap, kommer du gå ner i vikt inte bara sakta men säkert, men också med en föryngrad kropp.
 2. Personliga mål
  Du bör sträva efter realistiska mål som kan uppnås. Diet i konventionell mening, där du följer en veckoplan, men sedan är allt tillbaka till det normala och du är tillbaks på ruta ett, är inte ett bra mål. Vi har en helhets diet som vi går igenom med dig. Denna förändring kommer inte bara att påverka din kost, utan ditt liv kommer också att förändras. Du kommer att gå med ny energi genom livet.
 3. Beredskap för en frisk och vacker kropp
  Den mänskliga kroppen är ett under av naturen. Vår kropp fungerar 24 timmar om dygnet, en livstid för oss. Det bekämpar bakterier och virus som skiljer gifter från nyttigheter och sänder information till rätt ställen, som kan ge nytt liv i kroppen. Vi tillför våra kroppar många olika näringsämnen som omvandlas under matsmältningen till användbara komponenter. De når in i blodomloppet, tillsammans med syre, näringsämnen och andra levande viktiga beståndsdelar i hela kroppen. Miljögifter, bakterier och virus är en nedbrytande mekanism på våra kroppar. Daglig psykisk och fysisk stress etc. kan också slita ut våra kroppar. Dessa slitage repareras ständigt av våra hormoner, byggstenarna i vår kropp och enzymer, verktygen. För detta behövs näringsämnen. Om vi ​​matar våra kroppar med denaturerade livsmedel, konsumtions gifter och snabbmat, får man inga permanenta återvinningsbara komponenter och våra tarmar där 70% av vårt immunsystem sitter är vårt avfallsutrymme i vår kropp. Överkonsumtion av onyttigheter nedsätter immunförsvaret och orsakar bakterier, virus och andra föroreningar i våra kroppar och göra oss svaga och sjuka och även får oss att åldras snabbare. Vi vill hjälpa dig att hålla kroppen frisk, frisk och vacker.

EnglishSvenska