CooLifting


Den nya tidens Ansiktslyft!

Noll ingrepp. Bara effekt. Helt smärtfritt, utan nålar eller biverkningar. Behandling som avlägsnar 10 år på bara 5 minuter. Behandlingen finns i 48 länder och nu finns den hos 12 salonger i Sverige, en av dom är oss!
Vad är CooLifting för slags behandling?
CooLifting pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur. Det gör att trycket från koldioxiden öppnar upp cellmembranen i huden och då förs det ned en muskelavslappnande botoxliknande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion.
Resultatet blir en Djupgående fuktbehandling som slätar och jämnar ut huden och med tiden förebygger uppkomsten av nya rynkor, samt reducerar fina linjer. För ett mer bestående resultat rekommenderar vi en kur behandling på minst 4-8 behandlingar (detta beroende på din hudtyp, ålder) därefter boostar du upp huden en gång i månaden och sen upprätthåller detta var 3-6 månad (beroende på hudtyp, ålder)
Vad är det förväntade resultatet?

I ansiktet är det möjligt att redan efter första behandlingen sen en uppstramning av huden, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir piggare och att de får en klarare lyster. Resultatet är individuellt beroende på ålde, hudtillstånd och hur man tar hand om sin hud hemma. En hög ämnesomsättning kan påverka resultatet och ge snabbare resultat som håller längre, samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar. I vissa sällsynta fall har reaktioner uppstått så som svullnad och rodnad. Dessa är kopplade till en överkänslighet av någon av ingredienserna i serumet. Säg till din terapeut om du tidigare har reagerat på någon ingrediens i hudvård. Om detta inträffar bör du uppsöka läkare.

Efter en behandling håller dom synliga resultaten ca 1 vecka med bäst effekt dag 1-3, efter avslutad kur om 4-8 gånger med 1 behandling i veckan håller resultaten upp till 6 månader. 

Kontraindikationer, då vi ej behandlar:

  • Herpes
  • Gravida
  • Amning
  • Epilepsi
  • Inflammation i behandlingsområdet

1 behandling 1500:- (för att testa på)

1 kur 1200kr/gång vid minst 4-8 inbokade behandlingar

 

 

EnglishSvenska