Våra Tjänster

Ansiktslyft med CooLifting

Den nya tidens Ansiktslyft! Noll ingrepp. Bara effekt. Helt smärtfritt. Behandling som avlägsnar 10 år på bara 5 minuter. Behandlingen finns i 48 länder och nu finns den hos 12 salonger i Sverige, en av dom är oss! CooLifting pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas so genererar en väldigt låg temperatur. Serumet består av hyaluronsyra samt en botoxliknande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion. Resultatet blir en Djupgående fuktbehandling som slätar och jämnar ut huden samt reducerar fina linjer. För ett mer bestående resultat rekommenderar vi en kur behandling på minst 4-8 behandlingar (detta beroende på din hudtyp, ålder) därefter boostar du upp huden en gång i månaden och sen upprätthåller detta var 3-6 månad (beroende på hudtyp, ålder)

1 behandling 1500:- (för att testa på)

1 kur 1050kr/gång vid minst 4-8 inbokade behandlingar

 

Fransförlägning -Singel metod

Lash for Lash

Nytt set i singel fransar 2 h elevbehandlingspris 500kr (max 20 kunder) Begränsat antal sen tar vi fullt pris 1050kr, Boka lediga tider från 14/8

Påfyllning/återbesök singel var 3-4:e vecka

30 min 350:-

45 min 450:-

60 min 550:-

70 min 650:-

 

Fillers och Botox

Vi erbjuder skönhet- och injektionsbehandlingar med Fillers och Botulinum.
Vi är alla medicinskt utbildade, diplomerade och certifierade med mångårig erfarenhet av skönhet och estetiska injektionsbehandlingar.

Du hittar priser samt information kring olika behandlingar på bokadirekt.se sök på SkinSweden AB. Det vi erbjuder Dig är fillers från: (Alla produkter är CE-märkta och har ett batchnummer)

Juvederm, Restylane, Revanesse, Stylage, Belotero, Teosyal, Princess

Fillers områden: Näsa, haka, kinder, kindben, rynkor, läppar

Att behandla rynkor i ansiktet har en föryngrande effekt och ser helt naturligt ut.

Rynkor är ofta något som gör att man ser äldre ut. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta ett samband med tyngdkraftens verkningar. Arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Med en rynkbehandling med fillers kan vi snabbt och enkelt få huden att se slätare, yngre och fräschare ut.

I över 20 år har man använt Botox som läkemedel inom sjukvården. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein, Botulinumtoxin typ A. Det är ett rent naturmedel utan modifikationer och används i mycket små mängder vid behandling (miljarddelar av ett milligram).

Områden som Botoxlämpar sig särskilt väl till är: Runt ögonen "kråksparkar", på rökrynkor överläpp, på glabella "argrynka" och i pannan.

Botox injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler och körtlar. Behandlingen går fort och är oftast smärtfri. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och är maximal efter 7-14 dagar och håller i sig upp till 4 månader.

Priser Fillers från 1795:-
Botox från 800:-

 

Kemisk Peeling

Med aha- & bha syror för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenter men även känslig hud.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras efekter.

Kemisk Peeling används för allmän uppfräschning av huden, djuprening, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild acne. Men passar även för en mer åldrad eller rynkig hud. Vi behandlar pigmenteringar och inflammerad acne, föryngrande och utslätande effekt och kan också minska ärr och acneärr.

25 min Clinical Alpha Beta Face Peel 895:-

45 min Clinical Professional Alpha Beta Face Peel & Intense Hyaluronic Infusion 1495:-

 

MICRONEEDLING

Vad är microneedling?

Med hjälp av roller försedd med hundratals micronålar penetreras huden och hundratals microkanaler skapas.
Nåltätheten och den genomtänkta kontruktionen av nålarnas diameter skapar god penetration samt en jämn tryckfördelning för skonsam behandling.

Vad är syftet med behandlingen?

De små microkanalerna orsakar huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd. Via microkanalerna tillför vi bioaktiva substanser som passar just din hud, ex anti-age, acneärr etc.

När vi applicerar hudvårdsprodukter är det ca 0,3% som når det djupare hudlagren. Vid applicering av aktiva substanser i samband med microneedling ökar upptaget upp mot 50%.

Genom att starta den naturliga läkningsprocessen och med hjälp av bioaktiva substanser sker en nyproduktion av kollagen och elastin som resulterar i en förbättrad hudkvalité.

 

 

Makeup rådgivning

Från populära Palina. Tips och trix till vardagen eller till festligheter, vi går igenom nyans och passande färger för just din hudtyp. Produkter ingår för hela beloppet 495kr, 1h

Bröllops makeup

En viktig dag i ditt liv, låt mig få göra den ännu bättre med en härlig makeup som får dig att stråla hela dagen in på natten. Ingår 2 besök med en rådgivning innan den aktuella dagen. Boka rådgivningen först 1 h boka sedan för den aktuella dagen separat 1200kr

Avancerad Makeup

Vi sminkar dig till Bal, Studenten, fester, tillställningar, fotografering mm. All makeup är ifrån populära Palina och håller hela dagen, kvällen, som natten. 795kr, 1h

 

SprayTan

Bli brun och fräch utan skadliga UV-strålar!

 

 1. Börja med att exfoliera din hud. Exfoliering innebär att man avlägsnar döda celler från hudytan och samtidigt stimulerar nybildningen av hud. Torr och ojämn hud kan göra så färgen ser ojämn och fläckig ut. Gör detta gärna några dagar i rad innan din spraytan men absolut dagen innan. Smörj in kroppen efteråt så den är väl återfuktad.
 2. Använd inte hudlotion, deodorant, parfym eller make-up innan behandlingen. Dock är det ett tips att ha någon form av nagellack på fötter och händer, då färg kan fastna i porösa naglar.
 3. Ha gärna löst sittande kläder när du kommer på din spraytan för bästa möjliga resultat.

Efter

 1. Duscha eller basta inte inom de första 6-8 timmarna efter din spraytan.
 2. Använd mild duschkräm och inte stark tvål som är uttråkade.
 3. När du duschat så "dutt-torka" dig med handduken. Dra inte handduken över kroppen.
 4. Ju torrare du är desto fortare släpper färgen. Var noga med att smörja in dig varje dag så får du resultatet att sitta längre.
 5. Färgen släpper alltid fortare i ansiktet och på händer. Här kan vi rekommendera att ha en brun utan sol produkt. lättast på dessa områden är en spray eller mousse som finns att köpa hos oss.

Helkropp 450:-

Halvkropp 350:-

Ansikte och dekoelltage från 200:-

Klippkort för dig som återkommer, där 5:e behandlingen är GRATIS!

 

Vaxning olika delar eller hela kroppen

Vaxning Hela Ben 450:-

Vaxning Halva ben och bikinilinje 550:-

Vaxning Hela ben och bikinilinje 695:-

Vaxning Bikinilinje 350:-

Vaxning Haka eller överläpp 180:-

Vaxning Haka och överläpp 280:-

Vaxning Armar och underarmar 400:-

Vaxning Armhålor 250:-

Vaxning Hela Kroppen 1550:-

 

 

Brynplock och formning

Plockar och formar brynen efter önskemål 180kr 30min

Brynplock inklusive färgning

Färgar och formar brynen efter önskemål 300kr 45min

Fransfärg Ögon

Färgar dina ögonfransar 30 min 180kr

Lyx Paketet

Färgning av ögonbrynen och dina ögonfransar. Formning av brynen efter önskemål. Ett paket där du vaknar upp och känner dig fräsch utan att behöva sminka sig 1h 450kr

 

Ansiktsbehandling Mini

Rengöring, hudanalys, peeling, massage av ansikte, mask och avslutande hudvårdsprodukter. 30 min 450kr

Ansiktsbehandling med Yellow Rose serien

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ansiktsmask, Massage av Ansikte och Händer, Portömmning, Ansiktsvatten, avslutande Antiage Serum, 60 min 750kr

Yellow Rose Lyx Ansiksbehandling

Ansiktsbehandling som rengör, ger avslappning, och förser huden med oerhört aktiva och effektiva produkter anpassade för din hudtyp -åldrad hud, trött och livlös, akne, minskad elasticitet och trorr/normal hud. Utjämnar graden av rynkor, ökar hudens elasticitet, stimulering av syntesen av kollagen och elastin, ger volym och glans till huden, fuktgivande och närande. Ingår Rengöring, Hudanalys, Peeling Portömning, Ansiktsmask, Plockning av bryn, Massage av Ansikte och Dekolltage, Axlar, Händer och nacke, Serum för din hudtyp, och avslutande Hudvårdsprodukt. Rekomenderad hem hudvård med -10% rabatt. 90 min 1350kr

 

KOSMETISK TATUERING

Med en utbildning som kosmetolog uppmärksammas man med att alla ögonbryn ser olika ut och att håren har olika riktningar. Med det som facit i hand arbetar vi fram en naturlig 3D-stil för ögonbrynen, vilket gör behandlingarna och tjänsterna populära. När man utvecklar en 3d teknik och en kundbehandlingsmall, skapar man ett mer naturligt resultat. Salongens policy är att gällande försäkringar är aktiva.

För bästa resultat föreslår vi att man använder vår kundbehandlingsmall - I den ingår:

 • Kostnadsfri konsultation.
 • Kosmetisk tatuering - besök där hela kostnaden debiteras.
 • Kostnadsfritt återbesök inom 8 veckor.

Vid gratis återbesök säkrar kunden tjänsten med att fylla på bortfallet som oftast sker. Så att brynen blir fullständiga.

Vi erbjuder olika priser beroende på hur långt det dröjer mellan besöken och om kunden inte närvarar på sitt återbesök inom 8 veckor är det kostnadsfria återbesöket förbrukat.

OBS! Inga behandlingar utförs utan en noggrann konsultering med våra kosmetologer


Konsultation & Behandlingspolicy:

 • Om en kund har extrema idéer och förväntningar skall dessa övervägas noggrant  så kosmetologen inte utför en behandling kunden kommer att ångra.
 • Kosmetologen förbereder arbetsplatsen, kunden och sig själv.
 • Strikta regler för att koncentrationen är fokuserad på utförandet, detta för att kunden ska känna sig trygg.
 • Kunden ges en genomgång innan arbetet påbörjas.

Hälsodeklaration:

Det är av yttersta vikt inom kosmetisk tatuering att kosmetologen känner till patientens hälsa.
Vid följande fall kan resultatet av tatueringen påverkas:

 • Om kunden är gravid eller ammar tar vi ej emot denna då det finns mycket hormoner i kroppen som påverkar pigmentet och kan resultera i att allt stöts ut ur kroppen som ett försvar mot det främmande ämnet
 • Om kunden behandlas för någon sjukdom skall läkare rådfrågas för att utesluta reaktioner.
 • Om kunden planerar ett kirurgiskt ingrepp bör läkare rådfrågas innan pigmentering.

Begär läkarintyg från kunden om hen:

 • Är diabetiker.
 • Äter blodförtunnande medel som acetylsalicylsyra, worfarin och/eller cartia m.fl.
 • Har hjärtimplantat.
 • Lider av Keloida ärr i ansiktet.
 • Har födelsemärken eller en hudsjukdom.

Boka en tid för konsultation:

 

*I somliga fall kan nekad behandling delges kunden, för patientens välbefinnande och säkerhet.

Kunden ska vara över 18 år eller 16 år med målsmans godkännande

 • Fransförlägning

  Fransförlägning

  Fransförlägning singel metod Lash for Lash Ca 70-100 fransar per öga Nöjdkundgaranti en vecka - händer nåt med fransar under 1v fixar vi till det kostnadsfritt. Applicering…

  learn more

 • Ansiktsbehandling

  Ansiktsbehandling

  Jag erbjuder både lättare ansiktsbehandling och lyx behandling med Yellow Rose serien. Boka via hemsidan eller ring salongen på 070-575 67 46 Alla behöver få en ordentlig…

  learn more

 • Vaxning finns att boka

  Vaxning finns att boka

  Vaxning av delar av kroppen eller hela din kropp Unna dig att slippa slita på din hud genom rakning, vaxning går fort och är skonsammare för huden…

  learn more

 • Före och Efterbild

  Före och Efterbild

  Denna kund har en gammal tatuering som vi korrigera färg och lite bredare form. Microblading metod och skuggteknik användes.

  learn more

 • Video Format

  Klicka på länken nedanför och se en video på en kund som fick en microblading metod och skuggteknik för en fylligare form då hon inte hade några…

  learn more

 • Korrigering av tatuering

  Korrigering av tatuering

  Denna kund har en 8 mån gammal tatuering som är fel utförd i form och är helt osymmetrisk. Den är dessutom grön/grå i färgen och har ärrbildning.…

  learn more

 • Före och Efter

  Före och Efter

  Vår kund fick naturliga ögonbryn med microblading metod. Snyggare och naturligare form till hennes ansikte. Vi gjorde en påfyllning efter 6 veckor då det läker bort jätte…

  learn more

EnglishSvenska