Goldeneye

Goldeneyeprodukter.

Pierre Miro är certifierade för att utföra micropigmentering med Goldeneyes produkter och apparater. Goldeneyes pigmenter är godkända av SHSF (www.s-hsf.se) och Läkemedelverket. www.kosmetiskpigmentering.se

Coloressens pigmenter- Vi använder dessa pigmenter till våra kosmetiska tatueringar. Tillverkade i Europa, Spanien/Tyskland av Goldeneye. Distributör i Sverige- Victoria Grepo Akademin. Inga skadliga ämnen, inga animaliska produkter och fria från djurstudier, hållbar produkt. Långvarig stråglans, tydlig definition och hållbarhet. Vegan och halal, nickel fria, fria från PAH, Xantan och NDELA.

1 Response

  1. Pierre Miro är fantastiskt duktig att tatuera.Har fått fina ögonbryn.Mina egna försvann i samband med cytostatikabehandlingar. Stort tack! Återbesök ingår och man får hjälp tills man är nöjd med resultatet.Tvek inte att boka tid jos besitucentet för där finns Pierre.

Leave a comment

EnglishSvenska